• JAN MARINI

 • ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN PERFECTE HUID...

  De  JAN MARINI® productlijn dateert uit het begin van de 80er jaren en is gebaseerd op een unieke Glycolzuur samenstelling. In de jaren daarna heeft wetenschappelijk onderzoek geleidt tot de ontwikkeling van dit revolutionaire huidverzorgingsysteem dat u het beste geeft voor het behandelen van uw kostbare huid. Denk hierbij aan acne, littekens, huidveroudering, beschadiging door (zon) licht, hyperpigmentatie, vette, droge en schilferige huid, maar ook (zwemmers) eczeem en andere huidproblemen Ook voor het onderhouden van de gezonde huid is het de beste keuze.
  JAN MARINI® kijkt terug op een lange registratie van veiligheid en werking. Behaalt het hoogste niveau dat een op fruitzuur gebaseerde lijn kan leveren en is de eerste in zijn soort met een specifieke lijn voor de gevoelige huid. Hierdoor kan zelfs de meest gevoelige huid profiteren van de krachtige positieve eigenschappen van Glycolzuur.

 • m.i.v. 1 juli 2017 zijn de behandelprijzen gewijzigd

 • Compleet € 69,00

  Gezicht-, hals-, decolleté behandeling
  Intensieve reiniging (reiniging, epileren, scrub met roterende borstels, stoombad), onzuiverheden verwijderen, serum met dieptewerking, masker, oogzone behandeling en op de huid afgestemde huidverzorging. Voor een mooie, egale, jongere en vernieuwde huid.

 • de Luxe € 93,00

  Gezicht-, hals-, decolleté behandeling met massage
  Dezelfde behandeling als hierboven, inclusief heerlijke gezicht-, hals- en decolleté massage voor de verbetering van de bloedcirculatie waardoor ook crèmes beter worden opgenomen.

 • The New Standard in Skin Improvement

  Een uniek 5 stappensysteem voor een effectieve aanpak van huidproblemen

  De kracht van Jan Marini zit in het feit dat de klant de salonbehandelingen thuis kan ondersteunen door het 5 stappensysteem te gebruiken. Voor het beste resultaat dienen deze stappen gerespecteerd te worden. Een korte uitleg:

  Stap 1 - reinigen
  Diverse cleansers, voor het behandelen van elke huidconditie een aangepast product met als doel een snel resultaat naar een zachte, gladde en fijnere huidtextuur.

  Stap 2 – corrigeren - Rejuvenate (huidverjonging)
  Actieve dynamische ingrediënten als Vit. C en DMAE complex richten zich op textuurproblemen en bieden een veelzijdige vernieuwing van de huid alsook de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging. Vitamine C en DMAE complex verbetert ook het aanzien van rimpels en huidstevigheid en zorgt voor een liftend en stralend effect.

  Stap 3 – corrigeren - Resurface (huidvernieuwing)
  Actieve dynamische ingrediënten richten zich op textuurproblemen en bieden veelzijdige vernieuwing van de huid, alsook de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging.

  Stap 4 – hydrateren
  Veelzijdige oplossing reguleert het vochtgehalte en beschermt tegen ontstekingen en verbetert huidverjonging.

  Stap 5 – beschermen
  Bescherming dankzij breed spectrum UV bescherming tegen schadelijke UV straling. Een ingekapseld microsponsjes systeem zorgt voor een zijdezacht, luchtig matte finish die niet zwaar of vettig aanvoelt
  .