De HuidXpert Thuis

Het voorjaar heeft zich in volle glorie aangediend. Tijd voor de grote schoonmaak!

Voor onze huid is het ook belangrijk om deze stap te kunnen zetten. We gooien dan letterlijk onze winterjas af. Dit thema vind je, normaal gesproken, ieder jaar bij de behandelingen in mijn salon weer terug. Door de tijdelijke sluiting vanwege het Corona-virus kunnen wij jouw huid niet datgene bieden wat deze, juist nu, zo hard nodig heeft.

Mis je mijn aandacht, mijn handen en mijn gebabbel al een beetje? Daar kan ik jammer genoeg op dit moment niet heel veel aan veranderen.

Gelukkig kunnen we het gemis voor de huid wél aanpakken!

Bestel nu een “De HuidXpert Thuis”-pakket en geef jouw huid die boost die deze op dit moment zo goed kan gebruiken. Dit pakket wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Het bevat alles wat jouw huid nodig heeft voor één thuisbehandeling, met een uitgebreide handleiding.

Maak er gelijk een verwenmomentje voor jezelf van, dat heb je inmiddels wel verdiend, toch?

Het pakket kost tussen de €40 en €45, dit hangt af van welk pakket voor jouw huid het beste is. Naast dat je het bij mij Corona-proof kunt komen ophalen, wil ik het ook met alle plezier komen brengen (dit geldt alleen voor adressen in de gemeente Nijmegen). Opsturen kan ook, dan zal ik verzendkosten in rekening moeten brengen.

Ik adviseer je om deze behandeling met het “De HuidXpert Thuis”-pakket maximaal 1x per week te gebruiken.

Zal ik een pakket voor jou gaan maken?