Jan Marini

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN PERFECTE HUID…

De JAN MARINI® productlijn dateert uit het begin van de 80er jaren en is gebaseerd op een unieke Glycolzuur samenstelling. In de jaren daarna heeft wetenschappelijk onderzoek geleidt tot de ontwikkeling van dit revolutionaire huidverzorging systeem dat u het beste geeft voor het behandelen van uw kostbare huid. Denk hierbij aan acne, littekens, huidveroudering, beschadiging door (zon) licht, hyperpigmentatie, vette, droge en schilferige huid, maar ook (zwemmers) eczeem en andere huidproblemen. Ook voor het onderhouden van de gezonde huid is het de beste keuze.
JAN MARINI® behaalt het hoogste niveau dat een op fruitzuur gebaseerde lijn kan leveren en is de eerste in zijn soort met een specifieke lijn voor de gevoelige huid. Hierdoor kan zelfs de meest gevoelige huid profiteren van de krachtige positieve eigenschappen van Glycolzuur.

Compleet € 80,00

Gezicht-, hals-, decolleté behandeling

Intensieve reiniging (reiniging, epileren, scrub met roterende borstels, stoombad), onzuiverheden verwijderen, masker, serum met dieptewerking, oog zone behandeling en op de huid afgestemde huidverzorging. Voor een mooie, egale, jongere en vernieuwde huid

De Luxe € 104,00

Gezicht-, hals-, decolleté behandeling met massage

Dezelfde behandeling als hierboven, inclusief heerlijke gezicht-, hals- en decolleté massage voor de verbetering van de bloedcirculatie waardoor ook crèmes beter worden opgenomen

Een uniek 5 stappensysteem voor een effectieve aanpak van huidproblemen

De kracht van Jan Marini zit in het feit dat de klant de salonbehandelingen thuis kan ondersteunen door het 5 stappensysteem te gebruiken.