• De huid

  • Een slecht verzorgde huid, een verkeerd behandelde huid, een droge huid, een eczematische huid, kortom, elke huid met een “beschadigde” opperhuid is kwetsbaar en staat bloot aan allerlei invloeden van buitenaf waardoor irritatie kan opbouwen en/of toenemen.

    Denk hierbij ook aan ingrediënten uit producten die alleen als vulmiddel, minerale oliën, geurstoffen etc. worden toegevoegd aan cosmetica en dus geen enkel “ voedzaam” doel hebben. Een krachtige opperhuid/hoornlaag is van essentieel belang om bestand te zijn tegen allerlei negatieve invloeden van buitenaf.

    HOE MAKEN WE DE HUID STERKER?

    Fruitzuren (AHA’s) zijn stoffen die o.a. dode huidcellen afbreken, voor een mooie compacte beschermlaag van de huid zorgen, versnelde celvernieuwing en een betere hydratatie aan de huid geven, de weerstand verhogen en er voor zorgen dat werkstoffen beter worden opgenomen en afgevoerd. Daarnaast maken ze de hoornlaag compact en

    HOE MAKEN WE DE HUID DUS STERKER?