• Blogs

 • Beautyvoordeelpas

  Beautyvoordeelpas maakt bezoek aan De HuidXpert nóg leuker! 
  Online aankopen doen. Wehkamp, Zalando of Bol.com u hebt vast wel eens íets via een webwinkel gekocht. Met de Beautyvoordeelpas van De HuidXpert geniet u voordeel op álle online aankopen waardoor u meer en vaker producten en diensten bij ons kunt afnemen. 


  Beautyvoordeelpas.nl is aangesloten bij meer dan 2300 webwinkels. Dus of het nu gaat om de aankoop van een paar schoenen of om het afsluiten van een autoverzekering, het voordeel is snel behaald!


  Hoe werkt het?

  Op de pas staat een code waarmee u op www.beautyvoordeelpas.nl een profiel aanmaakt gekoppeld aan De HuidXpert. Via dit persoonlijke profiel kunt u bij meer dan 2300 verschillende webwinkels shoppen. U bouwt met al uw online aankopen een tegoed op. Dit credit kan op ieder moment worden uitgekeerd en kunt u bij ons besteden. U ziet uw persoonlijk tegoed onder het kopje ‘cashback’. Als u op uitbetalen drukt, staat binnen 48 uur het saldo bij ons op de bankrekening. En kunt u met een voucher uw tegoed bij ons innen met de aanschaf van een product of behandeling.

   
  Verkrijgbaar!

  De Beautyvoordeelpas is vanaf nu verkrijgbaar bij De HuidXpert. Kom dus snel langs en behaal vanaf vandaag uw voordeel met al uw online aankopen! 

 • Cadeaubon

  Weer iemand blij gemaakt met een cadeaubon van De HuidXpert!

 • Patricia, van SHE IS IN THE MOOD, laat mij op haar website vertellen over de upgrading van De HuidXpert. Met haar moodboard als basis ga ik voor nieuwe bedrijfskleding en gaat mijn werkruimte gerestyled worden. Dankzij Patricia wordt "de beleving" nog intenser!